Objave

KGZS Zavod Ptuj, Mestna občina Ptuj, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ostalimi kmetijsko gozdarskimi zavodi in ob podpori Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS prirejamo v okviru prireditve DNEVI DOBROT SLOVENSKIH KMETIJ 30. državno razstavo in ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov.

Preberi več

Letošnja prireditev Dobrote slovenskih kmetij, je jubilejna 30. in bo potekala od petka, 17. maja, do nedelje, 19. maja 2019. Kmetice in kmetje bodo po pričakovanju na ocenjevanje prijavili več kot tisoč izdelkov iz štirinajstih skupin. Prijavljeni izdelki prihajajo tudi s kmetij iz zamejstva. Rok za prijavo je 15.februar 2019.

Preberi več

Prireditev Dobrote Slovenskih kmetij 2018 je bila uspešno odprta. Spremlja jo lepo vreme, dobra volja, sproščeno vzdušje...

Preberi več
  • V petek, 18. 05. 2018 je slovesno odprtje razstave Dobrote Slovenskih kmetij pod častnim pokroviteljstvom ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
Preberi več
  • ki poteka pod častnim pokroviteljstvom ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije mag. Dejana Židana od 18. do 20. maja 2018, v minoritsjkem samostanu na Ptuju.
Preberi več